Abonnementsløsningen som redefinerer energibransjen – og energiregningen din.

Vi i Winns Energy leverer varme og kjøling på abonnement, som gir faste, forutsigbare energipriser og store kostnadsbesparelser.

Vårt tilbud om kortreist og bærekraftig oppvarming av store bygg til fastpris egner seg spesielt godt for virksomheter og industrier med høyt forbruk av varme og vann. Teknologien er velprøvd. Men forretningsmodellen er derimot ny.

Slik fungerer løsningen

Vi har i mange år utviklet varmepumper som går på ren CO2, og er nærmest utslippsfrie. Vi har levert teknologien til kunder i næringslivet og industrien både offshore og på land. Men varmepumper til store bygg er en stor investering. Derfor tar Winns Energy ansvar for hele prosessen og finansieringen.

Vi installerer og drifter varmepumpene for deg som kunde, og står i tillegg for alt vedlikehold. Som kunde betaler du en fast pris i måneden for leie av varmepumpen til oppvarming og kjøling av bygget. 

Løsningen har tre store fordeler. Minst:

1. Risikofritt

Winns Energy står for hele investeringskostnaden for varmepumpesystemet. Det betyr at vi prosjekterer og tilrettelegger, installerer og eier varmepumpen. Som kunde betaler du for energien som produseres, og slipper kostnader, opplæring og risiko knyttet til drift og vedlikehold. 

2. Lønnsomt

Winns Energy tilbyr en forutsigbar og fast lav pris på utgifter til oppvarming og kjøling av innetemperatur og varmt vann.

3. Klimapositivt

Oppvarming og kjøling av bygg krever mye energi. Brukes det i tillegg mye varmt vann krever det ekstra energi. Med de forventninger og krav som i dag stilles til energieffektivitet og klimabelastning gir grønn oppvarming og kjøling store utslag på klimaregnskapet. Ved å bruke CO2, som allerede er i lufta, blir klimabelastningen opp til 90 prosent lavere enn ved å bruke syntetiske gasser.

I tillegg vil installasjon av en varmepumpe fra Winns Energy forbedre byggets energiklasse. Og resultatene på forbruk og utslipp kan brukes direkte i bærekraftrapporteringen. 

Slik blir du kunde

Har bygget ditt vannbåren varme er sjansen god for at vi kan hjelpe deg med å redefinere energiregningen din. Men vi trenger å vite litt mer om bygget ditt for være helt sikre på at vår løsning er den rette for deg. Akkurat som du sikkert trenger å vite litt mer om oss og løsningen vår.

Ta kontakt for en lønnsom prat på hei@winns.no eller prøv kalkulatoren vår under!

Se hvor mye du sparer med Winns Energy

Velg din primære varmekilde i dag